zondag 11 september 2011

Ontwerp uitgevoerd
Drie jaar geleden was dit nog een oud huis en deel van een boerenbedrijf. Gestart is met de bouw van een geheel nieuwe woning. Voor de tuin ben ik ingeschakeld. De wensen een onderhoudsvriendelijke tuin. Gezinstuin met mogelijkheid voor dieren, hond, pony oid. Een waterpartij, zithoek, lounch hoek, hot tube. Liever geen gras.
Na drie jaar is het plan uitgevoerd. Een grote pergola zorgt voor verbinding met de tuin. De vijverpartij is dominant aanwezig en geeft een doorkijk de tuin in. De zijtuin met een knipoog naar de boerderij (buxusblokken en hortensia's). Veel grassen en weelderige beplanting in grote vakken. De lounche hoek met open haard heeft een plek in de tuin waar de laatste zonnestralen nog komen. De open haard maakt het geheel af.
De plek voor de hot tube is al gerealiseerd en zal tzt worden geplaatst. Het grote terras bij het huis met de eettafel is al vaak gebruikt, 's morgens met ontbijt komen hier de eerste zonnestralen binnen.
En het allerbelangrijkste de bewoners zijn zeer ingenomen met de tuin. Diverse tuinfeesten zijn gegeven en 's avonds met de verlichting aan tot de vroege uurtjes is het genieten.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten